Meclis Canlı

Büyükşehir Koltuğu Çocuklara Emanet


21.04.2017

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 23 Nisan’da Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu Emirbeyazıt İlkokulu öğrencilerine devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün makamını Emirbeyazıt İlkokulu’ndan Naz Kasapoğlu, Asya Kolukısa ve Ali Efe Aybey’e devretti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan çocuklar okulları ve yaşadıkları ilçeler için park, buz pateni, alt, üst geçit gibi isteklerini Başkan Gürün’e ilettiler ve Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği bayramın değerini her zaman bileceklerini söylediler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın egemenliğin kayıtsız şartsız halka geçmesi ve Atatürk tarafından bütün dünya çocuklarına armağan edilen bir gün olması nedeniyle çok değerli olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, 23 Nisan nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı olan çocukların geleceğimizin teminatı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin koruyucuları olduğunu belirtti.