Meclis Canlı

Büyükşehir Kent Orkestrası’ndan Yılbaşı Konserleri


05.01.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, yeni yıla girerken üç ilçede verdiği konser ile izleyicilerden tam not aldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Kent Orkestrası, 2016 yılına girilirken Fethiye, Marmaris ve Menteşe ilçelerinde Yılbaşı Konserleri verdi. 32 müzisyenden oluşan Muğla Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası farklı tarzdaki parçalarla konsere gelen vatandaşlara müzik ziyafeti sundu.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Recep Altınok, Muğla Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın yılbaşı konserleri ile üç ilçede vatandaşlarla buluştuğunu, bundan sonra da Kent Orkestrası’nı Muğla genelinde vatandaşlarla farklı etkinlikler ve konserler ile buluşturacaklarını söyledi.



“Muğlalı Hemşerilerimize Her Alanda En iyi Hizmeti Vermek için Çalışıyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, belediye hizmetlerinin sadece alt yapı, yol, su, ulaşımla sınırlı kalmaması gerektiğini, kültür, sanat, müzik alanında da yerel yönetimlerin birçok hizmeti vatandaşla buluşturabileceğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla’da Büyükşehir Belediyesi olarak Kent Orkestrası, Belediye Bandosu ve Konservatuarı kurduk. Vatandaşlarımıza diğer belediyecilik hizmetleri yanında sanat, müzik, kültür alanında da hizmet vermek istiyoruz. Sanatın her dalıyla ilgilenen, yöresel ve farklı tarzlardaki müzikleri, müzik aletlerini öğrenmek isteyen vatandaşlarımızı Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bir araya getiriyoruz. Ayrıca Kent Orkestramız Muğla’nın farklı ilçelerinde düzenlediği Yılbaşı konserleri ile vatandaşlarımızı bir araya getirdi. Büyükşehir olarak Muğlalı hemşerilerimize her alanda en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz.” dedi.