Büyükşehir Kent Orkestrası’ndan Caz Konseri

28.01.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Caz Konseri ile konsere katılımcılardan tam not aldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan ve bugüne kadar Muğla ili genelinde 12 konser veren Muğla Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Caz Konseri ile Muğla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde seyircisiyle buluştu. Farklı sanatçıların 11 parçasını başarıyla seslendiren Kent Orkestrası üyeleri katılımcılardan büyük alkış aldı.

“Bizim İçin En Büyük Mutluluk Vatandaşlarımızın Memnuniyeti ve Alkışları”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Recep Altınok, Muğla’ya her alanda hizmet vermek için çalışan Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Orkestrası’nı kurarak Muğla’da bir boşluğu doldurduğunu söyledi ve en büyük desteklerinin vatandaşların alkışları olduğunu belirti. Recep Altınok; “Muğla, tarihi ve doğal zenginlikleri, birçok medeniyete ev sahipliği yapmışlığı ile diğer şehirlerden ayrılır. Kültür Kenti Muğla’da vatandaşlarımıza her alanda hizmet vermek için çalışıyoruz. Tiyatro, opera, bale gibi birçok etkinliği Muğla’mıza getiriyor vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurduğumuz Kent Orkestra’mızda kısa sürede Muğla ili genelinde 12 konser vererek vatandaşımızın memnuniyetini kazandı. Caz konserimize de ilgi büyüktü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi salonumuz doluydu. Bizim için en büyük mutluluk vatandaşlarımızın memnuniyeti ve alkışları.” dedi.