Büyükşehir Kara Muğla Deresi’nde Köprü Yapımı Çalışmalarına Başladı

01.09.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe İlçesi Mushin Özbay Caddesi Kara Muğla Deresi üzerinde 11 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yeni ve modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, Menteşe İlçesi Mushin Özbay Caddesi Kara Muğla Deresi üzerinde yeni açılacak imar yollarına bağlantı sağlamak amacıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 metre genişliğinde 11 metre uzunluğunda Kompozit Köprü(hem beton hem de çelik krişli) yeni ve modern köprünün yapımına başlandığını belirtti. Hida Kılıç “Günümüz şartlarına uygun yapılarak vatandaşın hizmetine sunacağımız köprünün birinci ayağı tamamlandı, ikinci ayak çalışmaları ise devam ediyor. 249 Bin 413 TL’lik bir yatırım olan köprüyü Ekim ayında tamamlamayı planlıyoruz.” dedi.