Meclis Canlı

Büyükşehir İtfaiyesi’nden Bayramda Yoğun Mesai


12.07.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili süresince il genelinde 315 olaya müdahale etti.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, vatandaşların Ramazan Bayramını  daha güvenli ve huzurlu geçirmeleri için yoğun mesai harcadı.  13 Grup Amirliği ve 27 İstasyon olmak üzere il genelinde toplam 40 noktada hizmet veren İtfaiye ekipleri,  31 ev yangını, 15 araç yangını,  127 arazi yangını, 26 trafik kazası ve 62 diğer kurtarma vakası olmak üzere toplam 315 olaya müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin olaylara hızlı ve etkin müdahalesi vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. 



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl, yaz aylarının da etkisi ile vaka sayılarının arttığını ancak İtfaiye teşkilatı olarak her duruma hazırlıklı olduklarını söyledi. Çöl; “Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını daha güvenli ve huzurlu geçirebilmeleri için İtfaiye ekiplerimiz yoğun mesai harcadılar. İtfaiye ekiplerimiz, 9 günlük bayram tatili süresince il genelinde meydana gelen 315 olaya hızlı ve etkin bir şekilde müdahalede bulundu. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için İtfaiye teşkilatı olarak 7 gün 24 saat göreve hazırız” dedi.