Büyükşehir İtfaiyesinden Başkan Uçar’a Ziyaret

14.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Datça Grup Amirliğinde gerçekleştirilen Amirler toplantısından sonra Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar’ı makamında ziyaret etti. İtfaiye ekipleri nezaket ziyaretinde, Başkan Uçar’a yeni görevinde başarılar dilerken geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasından dolayı da geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Datça Grup Amirliğinde gerçekleştirdiğimiz toplantının ardından Datça Belediye Başkanımız Gürsel Uçar’ı makamında ziyaret ettik. Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum.”