Büyükşehir İtfaiyesi’nden Baca Denetimi

04.12.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, kış aylarında baca yangınları ve baca kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmelerinin önüne geçmek için denetim ve kontrollerini sıklaştırdı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, geçtiğimiz senelerde yaşanan üzücü olayların tekrarlanmaması için il genelinde baca denetimi ve kontrollerine tüm hızıyla devam ediyor. İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliği ekipleri, Menteşe İlçesi TOKİ konutlarında 55 binanın baca denetimini gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Daire Başkanlığımız olarak baca yangını ve baca kaynaklı zehirlenmelerin önüne geçmek için ekiplerimiz özveriyle çalışıyor. Vatandaşlarımızın da baca temizliği konusunda duyarlı olmaları gerekiyor. Kendimizin ve ailemizin güvenliği için alınabilecek basit önlemlerle büyük felaketlerin önüne geçilebileceği kesinlikle unutmamalıyız.’’