Meclis Canlı

Büyükşehir İtfaiyesi Minik Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor


29.03.2016



Muğla’daki anaokulları ve ortaokulların öğrencileri, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret etmeye devam ediyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Fethiye Grup Amirliğini ziyaret eden Atatürk İlkokulu ve Menteşe Grup Amirliğini ziyaret eden Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine, İtfaiye ekipleri tarafından temel yangın bilgisi ve acil durumda ne yapmaları gerektiği konularında bilgiler verildi. Ziyarette keyifli anlar yaşayan öğrenciler, yangına nasıl müdahale edildiğini uygulamalı bir şekilde öğrendiler.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bu ziyaretin amacı çocuklarımıza itfaiye mesleğini sevdirmek, acil bir durumda neler yapmaları gerektiğini öğretmek. Ayrıca öğrencilerimize, acil çağrı numaralarının tek bir çatı altında toplandığı ve acil bir durumda yardım istemek için 112 numarasını aramaları yönünde hatırlatmada bulunduk. Ziyaretimize gelen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.