Büyükşehir İtfaiyesi Köylere Tanker Vermeye Devam Ediyor

08.09.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Menteşe İlçesindeki Göktepe Köyüne eski yangın tankerini alarak bakım ve onarımını yaptıktan sonra faaliyete hazır şekilde teslim etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliği, Menteşe ilçesine bağlı Göktepe Mahallesine eski yangın tankerini yenileyerek muhtarlığa teslim etti. Köy halkına Olası afet durumunda ne yapılması gerektiği gösterildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Muğla genelinde belde mahallelere tanker teslim çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Özellikle kırsal alanlarda meydana gelebilecek yangınlara ilk müdahaleyi yangın söndürme tankerleri ile yaparak yangının büyümesini engellemeyi amaçlıyoruz.”