Meclis Canlı

Büyükşehir İtfaiyesi Kışa Hazır


17.11.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, durum değerlendirme toplantısını Menteşe İtfaiye Grup Amirliğinde düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Menteşe Grup Amirliğinde yapılan durum değerlendirme toplantısında istasyonlardaki sorunlar, amirliklerin talep ve istekleri ve geçen kış aylarında oluşan felaketlerle ilgili alınması gereken önlemler dile getirildi ve yangına hassas bölgelerle ilgili çalışmalar yapıldı. Ayrıca afet ve acil durumlarda yerel belediyeler ve Büyükşehir belediyesinin diğer birimleriyle koordineli yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı.

İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl toplantı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yapılan durum değerlendirme toplantısının amacı, geçmiş yıllarda oluşan afet ve acil durumlar ile ilgili hazırlık çalışmalarını değerlendirmek. İtfaiye Daire Başkanlığı olarak her yıl diğer yıllara göre gerekli önlem ve tedbirleri alarak vatandaşlarımıza güvenli bir yaşam ortamı sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.