Meclis Canlı

Büyükşehir İtfaiyesi Bilgilendirmeye Devam Ediyor


24.10.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İlçelerdeki kurum ve kuruluşlardan gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirdiği eğitim ve yangın tatbikatlarına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na gelen talep üzerine Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Acil Durum Ekiplerine yönelik eğitim ve yangın tatbikatı düzenlendi. Düzenlenen eğitime katılan personele, yangına ilk müdahale, mutfak yangınları, temel yangın söndürme konularında uygulamalı olarak bilgiler verildi. İl genelinde itfaiye grup amirliklerinde verilen ve 3 gün süren eğitim sonucu personele İtfaiye Daire Başkanı Raşit Çöl tarafından katılım belgeleri verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Eğitimlerle kamu çalışanlarımıza yangın ve afetlerde hareket tarzını öğreterek, oluşacak can ve mal kaybını asgari düzeyde tutmayı amaçlamaktayız. Kamu personelimizin afet bilincinin yükselmesi için acil durumlara hazırlık konularındaki eğitim ve tatbikatlarımız aralıksız devam edecektir.’’