Büyükşehir İtfaiyesi Arızaları Giderdi

28.11.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İl genelinde tanker ve hidrantların ve yangın vanalarının kontrollerini yapıp arızaları gidererek acil durumlarda kullanıma hazır hale getiriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı İlçe Grup Amirliklerinde görev yapan personel il genelinde, istasyonlara uzak mesafelerde kullanılan yangın tankerlerinin periyodik bakım ve onarım kontrollerini tamamladı. Arızalı olan tanker ve hidrantlar tespit edilerek gerekli çalışmalar başlatıldı.

Kontrollerin ilçelerde devam ettiğini belirten Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl “Menteşe bölgemizde dar ve araç girmesi mümkün olmayan sokaklarımızda bulunan yer altı yangın musluklarımızın kontrolleri periyodik olarak her yıl düzenli olarak yapılıyor. Bu kontrollerin amacı, arızalı olan musluklarımız tespit edilerek en kısa zamanda bakım-onarımı yapılarak kullanıma hazır hale getirmektedir.’’ dedi.