Meclis Canlı

Büyükşehir İtfaiye Personeli Müdahaleye Hazır


07.09.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye personeli yaz aylarında kurum içi bilgilendirme programları ve tatbikatlara devam ediyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından 13 Grup Amirliği ve 27 istasyonda görev yapan personeller haftalık olarak tatbikat ve kurum içi bilgilendirme programlarını sürdürüyor. Özellikle yaz aylarında yaşanacak olaylara daha güçlü bir şekilde müdahale etmek isteyen itfaiyeciler eğitimlerine ve tatbikatlarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. İtfaiye personeli istirahatli olduğu zamanlarda ise Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın sağlamış olduğu olanaklardan da yararlanarak spor faaliyetlerine devam ediyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl eğitim programı ile ilgili yaptığı açıklamada; “13 İlçe Grup Amirliğinde görev yapan tüm personelimize yönelik her yıl yangın ile ilgili birçok konunun bulunduğu kurum içi bilgilendirme programı düzenliyoruz. Bu programların amacı müdahalede etkinlik, ortak bilgi ve tecrübe paylaşımı, ekip ruhunun geliştirilmesi gibi kazanımların sağlanmasıdır. Ayrıca spor faaliyetlerinde birim olarak bize destek olan Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Sayın Ali İnan’a da çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.