Meclis Canlı

Büyükşehir İsmail Küçükkaya’yı Muğlalılar İle Buluşturuyor


10.02.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fox Tv’nin sevilen haber sunucusu İsmail Küçükkaya’yı 13 Şubat Cumartesi günü Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde Muğlalılar ile buluşturuyor.

Çalar Saat programı ile hafta içi her sabah seyircisiyle buluşan, ilkeli, objektif, tarafsız haberleri ile vatandaşların beğenisini ve sevgisini kazanan Fox Tv’nin sevilen haber sunucusu İsmail Küçükkaya’yı Muğla Büyükşehir Belediyesi Medya Söyleşileri etkinliği ile Muğla’da sevenleri ile buluşturuyor. 13 Şubat 2016 Cumartesi günü saat 15.00’da Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Medya Söyleşileri etkinliğine vatandaşların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

“Vatandaşlarımızı Medya Söyleşileri Etkinliğimize Davet Ediyorum”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Türkiye’de gazetecilerin, habercilerin mesleki anlamda birçok zorlukla karşılaştıklarını, vatandaşın doğru, gerçek, tarafsız, ilkeli haberler ile bilgilendirilmesi gerektiğini, bu nedenle Muğla’da vatandaşları değerli gazeteci İsmail Küçükkaya ile buluşturduklarını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün; “Ülkemizde bütün vatandaşlarımızın gerçek, doğru, ilkeli, tarafsız haberler ile haber ve bilgi alma hakkını kullanması gerekir. Ne yazık ki ülkemizde basın ve gazetecilik alanında yazdıkları gerçek, doğru haberler nedeni ile tutuklanan gazetecilerimiz var. Basın ve ifade özgürlüğünün ülkemizde çağdaş ve demokratik toplumlardaki gibi sağlanması, vatandaşlarımızın doğru bilgilendirilmesi gerekiyor. Bu konuda ülkeyi yöneten siyasi iktidara büyük görev düşüyor. Gazetecilerin taraf olmaya zorlanmaması, yazdıkları doğru haberler yüzünden yargılanmamaları, vatandaşlara gerçekleri olduğu gibi anlatabilmesi gerekiyor. Bu anlamda hafta içi her sabah Çalar Saat programında evlerimize misafir olan, tarafsız, ilkeli duruşu ile güne pozitif başlamamızı sağlayan değerli gazeteci İsmail Küçükkaya’yı Muğlalı vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. 13 Şubat’ta bütün vatandaşlarımızı Medya Söyleşiler etkinliğimize davet ediyorum.” dedi.