Büyükşehir, İlçe Belediyelerle Birlikte Fuarlara Hazır

25.11.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Hedefimiz Bir Muğla Bir” sloganı doğrultusunda İlçe Belediyeler ile birlikte önümüzdeki günlerde katılım sağlanacakTravel Turkey İzmir ve EMİTT Fuarları ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı öncülüğünde Düğerek Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya İlçe Belediyelerinden temsilciler katıldı. Bilgilendirme toplantısında katılım sağlanacak Fuarlar ile ilgili fikir alışverişinde bulunularak, dağıtılacak promosyon malzemeleri hakkında bilgiler paylaşıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Büyükşehir Belediyemiz ve 13 İlçe Belediyemiz ile birlikte Hedefimiz Bir Muğla Bir sloganı doğrultusunda katılım sağlayacağımız Fuarlarda Muğlamızı en güzel şekilde temsil etmek için özveriyle çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz.”