Meclis Canlı

Büyükşehir, Hizmet İçi Eğitimlerine Devam Ediyor


15.12.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, MUSKİ ve Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik “Taşınır Kayıt Kontrol Yetkililerinin Görev ve Sorumlulukları ile Uygulamada Karşılaşılan Problemler” konusunda eğitim düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen eğitime MUSKİ ve Büyükşehir Belediyesinde taşınır kayıt kontrol işlemlerini yürütmekle görevli 60 personel katıldı. Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Halis Kabaş, İç Denetçi Rıfkı Bitek ve Universal firma personeli Murat Karacan tarafından verilen eğitimde personele, taşınır mal yönetmeliği, taşınır kayıt ve kontrol yetkililerinin görevleri ve sorumluluğu, taşınır işlem fişi, taşınırların girişi, çıkışı, sayımı ve devri ile ilgili bilgiler verildi. Taşınırlar ile ilgili yapılan işlemlerde uygulamada yaşanan sorunlar gidermek için Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı personeli de eğitime katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Ali Zağlı, eğitim ile ilgi yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Büyükşehir Belediyemize ait taşınır malların kaydı, muhafazası ve kullanımı ile yönetim hesabının verilmesi son derece önem arz etmektedir. Kamu kaynağının etkili ve ekonomik kullanılması ile hızlı ve kaliteli hizmet anlayışı için çalışanlarımıza yönelik eğitim programlarımıza devam edeceğiz.”