Meclis Canlı

Büyükşehir Havaalanı Taşımacılığında 2 Milyona Ulaştı


20.02.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin havaalanı taşımacılığı hizmeti olan MUTTAŞ iki hava alanı olan Muğla’da 2 Milyon yolcu rakamına ulaştı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Milas-Bodrum ve Dalaman Havaalanlarına sahip Muğla’da başlattığı ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören hizmeti MUTTAŞ havaalanı taşımacılığı ile bugüne kadar 2 Milyon 004 bin 628 yolcu taşındı. Yaz aylarında 30, kış aylarında 21 modern ve konforlu araçlarla vatandaşlara hizmet veren MUTTAŞ iki havaalanına belirlenen saatlerde yolcu taşımacılığı ile vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

“Büyükşehir Olarak Muğlamıza Her alanda En İyi Hizmeti vermek için Çalışıyoruz”

Türkiye’de sadece İstanbul ve Muğla’da iki havaalanı olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ulaşımda havaalanı taşımacılığını kullanan vatandaşların en kaliteli hizmeti almasını sağlamak için bu hizmeti başlattıklarını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün; “Büyükşehir Belediyesi olarak Muğla’da yollardan ulaşıma, tarımdan sağlığa kadar birçok alanda vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Muğla ülkemizin en özel şehirlerinden biri ve Muğla’da iki havaalanına sahibiz. Hava ulaşımını kullanan vatandaşlarımızın saatinde havaalanına varabilmesi, uçağı indiğinde beklemeden gideceği yere ulaşabilmesi için bu hizmetimizi hayata geçirdik. Vatandaşlarımızın ilgisi ve memnuniyeti ile bugüne kadar 2 milyondan fazla yolcuya hizmet verdik. Özellikle yaz aylarında ilimizi ziyarete gelen yerli ve yabancı misafirlerimizin ve Muğlalı hemşerilerimizin kaliteli hizmet alması, gidecekleri yere ve sevdiklerine ulaşması bizler için önemli. Muğla bütün hizmetlerin en iyisini hak ediyor.” dedi.