Meclis Canlı

Büyükşehir güvenli yollar yapmaya devam ediyor


02.07.2018

Kurulduğu günden bu yana 2 bin 210 kilometre uzunluğunda güvenilir ve modern yollar yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonunun başlamasıyla çalışmalarına tekrardan başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, birbirinden değerli 13 ilçesi bulunan Muğla’nın yollarını güvenilir ve modern hale getirmeye devam ediyor. Bu güne kadar 2 bin 210 kilometre uzunluğunda modern yollar inşa eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonun başlaması ile birlikte yetki ve sorumluluğunda bulunan yolarda çalışmalarına tekrardan başladı. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda 2018 yılında 268 kilometre yolda çalışma yapacak.

Bodrum İlçesi Mumcular-Pınarlıbelen Mahalleleri arasında çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 19 kilometre 1. ve 2. Kat sathi kaplama çalışması, yine Bodrum ilçesi Mazı-Gökbel Mahalleleri ile Milas İlçesi Ören-Türkevleri Mahallesi güzergahlarında toplamda 22 kilometre 2. Kat sathi kaplama çalışması yapacak.

 Bodrum İlçesi Mumcular-Pınarlıbelen Mahalle güzergahındaki çalışmaların Çarşamba günü son bulması beklenirken Mazı-Gökbel Mahalleleri ile Milas İlçesi Ören-Türkevlerinin arasındaki çalışmalar ise 1 hafta boyunca sürecek.