Meclis Canlı

Büyükşehir, Güvenli Yollar İçin Çalışmalarını Sürdürüyor


25.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, heyelan nedeniyle kapanan yolları yeniden ulaşıma açmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, heyelan nedeniyle kapanan ve hasar gören yolların temizleme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Seydikemer İlçesi Söğütlüdere Mahallesinde meydana gelen heyelan sonucu zarar gören yolların bakım, onarım ve temizleme çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Heyelan sonucu kapanan yolların temizleme ve bakım onarım çalışmalarına kış aylarından beri devam ediyoruz. Seydikemer İlçemizde heyelan sonucu kapanan ve hasar gören birçok yolumuz oldu, ekiplerimiz bu yolların birçoğunun bakım onarım çalışmalarını tamamladılar. Ekiplerimiz kapanan yolları açtıktan sonra, heyelan oluşumlarını minimuma indirmek için gerekli tedbirleri almaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekiplerimiz özverili ve hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. ”