Büyükşehir güvenli yollar için çalışıyor

16.09.2022

Muğla Büyükşehir Belediyesi Datça ilçesi Yazı-Knidos yolunda 5 bin 300 metre çelik oto korkuluk yapımına başladı. Ekipler ayrıcı il genelinde geçmiş yıllarda yapılan ve hasar görmüş olan oto korkulukların bakım onarım çalışmalarını da yapıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sorumluluk alanları içinde bulunan yollarda, daha güvenli seyahat için çelik oto korkuluk çalışmalarını sürdürüyor.

Datça’da 5 bin 300 Metre Oto Korkuluk yapılıyor

Büyükşehir Belediyesi il genelinde sürdürdüğü oto korkuluk çalışmaları kapsamında Datça ilçesi Yazı-Knidos yolunda 5 bin 300 metre yeni imalat çalışmasına başladı. Ekipler yaz aylarında araç trafiğinin yoğun olduğu Yazı Knidos yolunda çelik oto korkuluk çalışmalarıyla ulaşımın daha güvenli hale gelmesini sağlıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri Datça ilçesi Yazı-Knidos yolunda başlattığı 5 bin 300 metre çelik oto korkuluğun yanı sıra il genelinde geçmiş yıllarda yapılan ve hasara uğramış 3 bin 700 metre oto korkuluğun onarım ve bakımını da gerçekleştiriyor.