Meclis Canlı

Büyükşehir Güvencesinde Havaalanı Taşımacılığı


21.01.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi kuruluşu MUTTAŞ, bugüne kadar Milas-Bodrum ve Dalaman havaalanlarından 709 bin 606 yolcuya hizmet verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım alanındaki görev, sorumluluk ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda 2014 temmuz ayında başlattığı havaalanı taşımacılığında MUTTAŞ bugüne kadar modern ve konforlu araçları ile Muğla’nın iki havaalanından 709 bin 606 yolcuya hizmet verdi. Menteşe, Milas-Bodrum Havaalanı, Bodrum, Milas-Bodrum Havaalanı Marmaris, Dalaman Havaalanı, Fethiye, Dalaman Havaalanı’na karşılıklı seferlerle hizmet veren MUTTAŞ, 2014 yılında 151 bin 394, 2015 yılında 558 bin 212 toplamda da 709 bin 606 yolcuya hizmet verdi.



“İki Havaalanı Olan Muğla’da 709 bin 606 Yolcuya Hizmet Verdik”

MUTTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ünsal, Muğla’da havaalanı taşımacılığında vatandaşların memnuniyeti için çalıştıklarını, Türkiye’nin iki havaalanına sahip iki ilinden biri olan Muğla’da 2014 yılından beri hizmet verdiklerini söyledi. Hüseyin Ünsal; “Muğla, Türkiye’nin turizmde söz sahibi illerinden ve İstanbul’la birlikte iki havaalanına sahip bir il. Milas-Bodrum ve Dalaman Havaalanlarında yaşanan yoğunluk, vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda 2014 temmuz ayında başlatmış olduğumuz Muğla Büyükşehir Belediyesi güvencesinde havaalanı taşımacılığında vatandaşlarımızdan çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizler için çok önemli. Modern ve konforlu araçlarımızla yerli ve yabancı misafirlerimize, Muğlalı hemşerilerimize hizmet vermenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.