Meclis Canlı

Büyükşehir Güreş Takımı’ndan Başkan Gürün’e Ziyaret


22.11.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı güreş takımı Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, antrenör Yüksel Topçu ve aileleri ile birlikte Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan 2014 yılında kurulan güreş takımının, 2015 yılında minder dışında yağlı güreş dalında da sporcu yetiştirdiğini, Büyükşehir güreş takımının Muğla’da ve farklı illerde 9 müsabakaya katılarak 16 madalya kazandığını söyledi. Ziyarette konuşan sporcu aileleri de çocuklarına sağlanan imkanlar ve destekleri için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ettiler.

Başarılı sporcularımız Muğlamızı En iyi Şekilde Temsil Edecekler

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Büyükşehir Belediyesi olarak amatör sporlara büyük önem verdiklerini, çocukların ve gençlerin yeteneklerine göre doğru yönlendirilerek farklı spor dallarında kazandıkları başarılarla Muğla’ya ve milli takımlara hizmet edebileceğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Futbol dışında diğer amatör sporlarla da ilgilenen yetenekli, kabiliyetli gençlerimiz var. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizde yaptığımız tesislerimiz, kurduğumuz takımlarımızla bu gençlerimizin spor yapmasını sağlıyor, alanlarında uzman hocalarımızla yeteneklerine göre doğru yönlendirebiliyor, geliştirebiliyoruz. Eğitimlerinin yanında yaptıkları düzenli antrenmanlar, takım arkadaşlığı, birlikte mücadele etme kabiliyeti kazanan, geleceğe daha düzenli hazırlanan sporcularımız arasından ileride Muğlamızı ulusal müsabakalarda temsil edecek başarılı sporcular da çıkacaktır. 2014 yılından beri Fethiye’de faaliyet gösteren güreş takımımız sporcularına başarılar diliyorum.” dedi.