Meclis Canlı

Büyükşehir, Fethiye’de Kaçak Hafriyat Dökümünün Önüne Geçiyor


22.12.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Çevre Dostu Muğla” hedefi doğrultusunda Fethiye ilçesinde çevre kirliliğini önlemek için çalışmalarını hızlandırdı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, “Çevre Dostu Muğla” hedefi doğrultusunda il genelinde çevrenin korunması ve hafriyatların değerlendirilmesine yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Fethiye ilçesinde hizmete sunulan Hafriyat Depolama Sahasıyla ilçe genelinde kaçak hafriyat dökümünün önüne geçilerek çevrenin korunması hedefleniyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Aylin Giray, Fethiye ilçesinde hizmete giren yeni Hafriyat Depolama Sahasıyla birlikte bölgenin büyük oranda çevre kirliliği sorununun ortadan kalkacağını söyledi. Bu hizmet ile kaçak hafriyat dökümünün önüne geçileceğini belirten Giray, “Büyükşehir Belediyesi olarak il genlinde “Çevre Dostu Muğla” hedefi doğrultusunda çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Çevre kirliliğinin önüne geçerek Muğlamıza yakışır temiz bir çevre için ekiplerimizin özveriyle sürdürdükleri çalışmalara bir yenisini daha eklendi.  Fethiye ilçemizde hizmete sunulan Hafriyat Depolama Sahası ile ekiplerimiz, ilçe genelinde kaçak hafriyat dökümünün denetimlerini sıklaştırarak çevre kirliliğini en aza indirmek için çalışacaklar.” dedi.