Meclis Canlı

Büyükşehir, Fethiye’de Daha Güvenli Yollar İçin Çalışıyor


13.06.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için il genelinde yol bakım, onarım,  heyelan temizliği çalışmalarını sürdürüyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Fethiye İlçesi Nif Mahallesindeki yolda banket bakımları ve heyelan nedeniyle bozulan yolların bakım, onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler, Büyükşehir Belediyesinin yetki ve sorumluluğunda bulunan yolları daha güvenli ve modern hale getirmek için özveriyle çalışmalarını sürdürüyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, Muğla’ya yakışır modern ve güvenli yollar için ekiplerin mesai saati gözetmeden çalıştığını söyledi. Kılıç; “ Ekiplerimiz il genelinde yol bakım, onarım ve heyelan temizliği çalışmalarına devam ediyor. Fethiye İlçemizin Nif Mahallesinde sürdürdüğümüz yol bakım ve onarım çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanması planlanıyor. 2016 asfalt programı dâhilinde bulunan bu alanda 8 kilometrelik asfalt kaplama çalışmamız olacak. Daha güvenli ve modern yollar için tüm ilçelerimizde çalışmalarımız aralıksız devam edecek.”