Meclis Canlı

Büyükşehir, FETEX Fuarı’nda


18.03.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye Fuar ve Sergi Alanı’nda bu yıl 6’ıncı kez düzenlenen Turistik İşletmeler Donanımı Tekstil Dekorasyon ve Gıda İhtisas Fuarı’nda “FETEX” yerini aldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerin tanıtımının yapıldığı stantta, turizm alanında ve tarımsal alanda yaptığı çalışmalar fuar ziyaretçilerine tanıtıldı ve Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan “Alım Garantili Süs Bitkisi” projesi hakkında turizm işletmelerine bilgiler verildi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, FETEX’e yüksek turizm potansiyeli ve kaliteli tesisleri ile Dünya Turizm arenasında pazar payını sürekli arttıran Muğla ilçelerinin yanı sıra Kaş, Kalkan başta olmak üzere Antalya'nın birçok turizm belde ve ilçeleri ile turizm ve tedarik konusundaki firmalar ve işletmelerin katıldığını söyledi. İnan; “19 Mart 2016 Cumartesi saat 19.00’a kadar sürecek olan fuarın ilimizin turizm tanıtımı için katkı sağlayacağına inanıyor, tüm halkımızı fuara ziyarete bekliyoruz.” dedi.