Meclis Canlı

Büyükşehir Fen İşleri Araç Filosunu Güçlendirdi


30.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi araç filosunu 6 adet kazıcı yükleyici iş makinesi ve 1 adet lastik tekerlekli ekskavatör ile güçlendirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Muğla ili genelinde vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için aldığı 7 aracın tanıtımını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve daire amirlerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın araç tanıtımında yaptığı açıklamada, Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmasında sonra vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için 38 milyon liralık araç alımı yaptıklarını, bu yatırımların ihtiyaca göre ilerleyen yıllarda da devam edeceğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla ili genelinde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek ve iş üretme kapasitemizi arttırmak için birimlerimize araç takviyelerimiz devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra MUSKİ ve diğer birimlerimizde kullanılmak üzere 38 milyon liralık araç alımı yaptık. Fen İşleri Dairemiz için yaptığımız araç alımı ise 6 milyon lira.  Fen İşleri’nde kullanılmak üzere 6 adet kazıcı yükleyici iş makinesi ve 1 adet lastik tekerlekli ekskavatör toplam 7 aracımızı teslim aldık ve halkımızın hizmetine sunuyoruz. Fen İşleri birimimiz toplam 118 araçla havaların da yağmurlu gitmesi nedeniyle aksayan asfaltlama çalışmalarını süratle tamamlıyor. 2 sene içerisinde Muğla ili genelinde yolların büyük bölümünde düzenlemeler, çalışmalar, işaretlemeler, yol çizgileri tamamlanmış olacak. Yeni alınan araçlarımız Muğlamıza hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.