Meclis Canlı

Büyükşehir Evde Bakım Hizmetleri 11 Bin Haneyi Ziyaret Etti


24.10.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılı Ağustos ayında başlattığı evde bakım hizmetleri kapsamında sağlık ekipleri, bugüne kadar toplam 11bin 825 haneyi ziyaret ederek 93 bin 853 tıbbi müdahalede bulundular.

 

Vatandaşların büyük beğeni ve takdirini toplayan Muğla Büyükşehir Belediyesi evde bakım hizmetleri,  çok sayıda ihtiyaç sahibi, engelli, bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşa ulaşıyor ve onların hayatlarını bir nebze olsun kolaylaştırmak için çalışmalar yürütüyor. Sağlık ekipleri tıbbi müdahalenin yanı sıra toplam 23 bin 491 genel bakım hizmeti verdi. Ayrıca hasta nakil ambulansları ile toplam 12 bin 572 nakil işlemi gerçekleştirildi.

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, evde bakım hizmetiyle Muğla genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını söyledi. Başkan Osman Gürün; “Muğla genelinde başlattığımız evde bakım, hasta nakil gibi hizmetlerimizle uzman ekiplerimiz vatandaşlarımızın sürekli yanında. Aile büyükleriyle, hastalarıyla bütün gün ilgilenen vatandaşlarımıza bir nebze destek, hastalarımızın iyileşmesine de katkımız olsun istiyoruz. Sevgi, hoşgörü ve güler yüzle Muğla genelinde ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.