Meclis Canlı

Büyükşehir Etik Davranış İlkeleri Eğitimi Düzenledi


24.06.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının aylık faaliyet toplantısı öncesinde ilgili birim ile koordinasyon içerisinde personele “Belediyelerde Etik Davranış İlkeleri Eğitimi” verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitime

41 personel katıldı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı personeli Özgür Akdağ tarafından verilen eğitimde, etik ve kamu etiği, etik davranış ilkeleri, kamu görevlilerinden beklenen etik davranışlar, etik dışı davranma nedenleri, etik dışı davranışları haklılaştırma biçimleri hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Ali Zağlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Halkımıza en iyi ve kaliteli hizmeti vermenin yolunun; sevgi, hoşgörü ve güleryüzlü anlayış ile hizmet üreten personelden geçtiği bilinci ile kurulduğu günden beri Büyükşehir Belediyemizde etik kültürünün yerleşmesi için eğitim faaliyetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bugün de bu çalışmalarımıza bir yenisini ekledik ve bu eğitimin de öncekiler gibi personelimize faydalı olacağına inanıyorum.” dedi.