Büyükşehir Engelleri Paylaşarak Aşıyor

15.05.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliklerle vatandaşların her anlarında yanında olmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliklerde engelleri paylaşarak ve sevgiyle aşmak için vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Menteşe’de düzenlenen ve bir çok kurum ve kuruluşun katıldığı yürüyüş programı ile ilçelerde düzenlenen etkinliklerde yer alan Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri engelli vatandaşlarla bir araya geliyor.

Kısa Mola merkezlerinde de çeşitli etkinlikler düzenleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal yaşama daha iyi adapte olmalarını sağlamak ve hayatlarını kolaylaştırmak için hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.