Meclis Canlı

Büyükşehir EMITT’ten Ödülle Döndü


30.01.2017

Dünya’nın ve Türkiye’nin dört bir yanından turizm destinasyonlarını ve turizm sektöründe yer alan birçok kuruluşu aynı platformda bir araya getiren EMITT Turizm Fuarına Muğla Büyükşehir Belediyesi ‘Hedefimiz Bir Muğla Bir’ sloganıyla ilçe belediyelerimizle katılarak ortaya koyduğu birliktelik ile “En İyi Ekip Çalışmasını Gerçekleştiren Stant” ödülünü aldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesinin “Hedefimiz Bir Muğla Bir” sloganı doğrultusunda İlçe Belediyeleri ile birlikte katıldığı ve 66.000 kişi tarafından ziyaret edilen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te ziyaretçiler standa yoğun ilgi gösterdiler.

26 – 29 Ocak 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarda Muğla Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinin katılımı ile kurulan standa ilgi çok yüksekti. Katılımcılara ve ziyaretçilere Muğla’nın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri hakkında bilgilerin verildiği stand 4 gün boyunca ilgi odağı haline geldi. Özellikle yöreye ait damak tatlarının tanıtımı ve yöresel halkoyunları ekibinin gösterisi fuar ziyaretçileri tarafından büyük beğeni gördü.

Türk ve Dünya turizm sektörünün en büyük buluşma noktalarından olan 80 ülkeden 5.000 kurum ve kuruluşa ev sahipliği yapan fuara Muğla Büyükşehir Belediyesi ilçe belediyeleri ile birlikte yer aldı.

Konu ile ilgili olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı açıklamada “Yoğun katılımın olduğu fuarda ilimizi en iyi şekilde tanıtmaya çalıştık. Bu çalışmalarımızla ‘En İyi Ekip Çalışmasını Gerçekleştiren Stant’ ödülünü aldık. Bu tür etkinliklere katılarak Muğla ilimizi tüm ilçeleri ve tüm özellikleriyle birlikte tanıtmaya, değer katmaya devam edeceğiz” ifadeleri yer aldı.