Büyükşehir Ekipleri Yollarda

25.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Dairesi Başkanlığı yol bakım, onarım ve asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol yapım ve bakım şube Müdürlüğü’nün Köyceğiz Beyobası, Datça Mesudiye, Menteşe Yemişendere Mahallesi yolu, Kavaklıdere Çayboyu Yeşilköy Mahallesi yolu, Seydikemer Kayabaşı Mahallesi yolu, Datça giriş yolu, Marmaris Asparan mevkii yolu, Yatağan Elmacık Mahallesi yollarında yürüttüğü çalışmalar devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın 2015 yol yapım sezonu içerisinde planladığı 400 kilometrelik asfalt yol yapım programında 51 kilometre asfalt yapımını tamamladıklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, Muğla’da havaların düzelmesi ve yağmurların azalması ile ekiplerin çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi. Muğla ili genelinde ilçe belediyeler ile yolların paylaşımından sonra Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında 2066 km yolun olduğunu hatırlatan Fen İşleri Daire Başkanı Hida Kılıç, vatandaşların daha güvenli, daha rahat seyahat etmeleri için Muğla Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin her an görevinin başında olduğunu belirtti.