Meclis Canlı

Büyükşehir Ekipleri, Yol Genişletme Çalışmalarına Yatağan’da Devam Ediyor


23.05.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde vatandaşların daha güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için yol genişletme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kış aylarında yoğun yağışlar nedeniyle bozulan ve göçmeler meydana gelen yollarda çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Yatağan İlçesi Cazgırlar, Yeşilköy ve Yaylaköy Mahallelerinde yol genişletme çalışmalarının büyük bölümünü tamamladı. Yapılan çalışmalar ile kaza riskinin yüksek olduğu dar ve keskin virajları genişletilerek vatandaşların daha güvenli seyahat etmeleri amaçlanıyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, il genelinde kış aylarında yoğun yağışlar nedeniyle bozulan yollarda ekiplerin özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Kılıç; “Ekiplerimiz bir çok ilçemizde yol bakım, onarım ve genişletme çalışmaları yapıyor. Ayrıca 2016 yılı asfalt programında olan yollarda da sıcak asfalt, 1. ve 2. kat asfalt kaplama çalışmalarımız başladı. Muğlamıza yakışır güvenli ve modern yollar için özveriyle çalışıyoruz.” dedi.