Meclis Canlı

Büyükşehir Ekipleri Ula’da Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Yapıyor


27.05.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ula İlçesinde parke taşı döşeme çalışmaları yapıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluk alanında bulunan yollarda bakım, onarım ve asfalt kaplama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, Ula İlçesi Ataköy Mahallesinde parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. 2 bin 500 metrekarelik alanda yapılan parke döşeme çalışmalarının yüzde 60’lık kısmını tamamlayan ekipler, geri kalan kısmı da kısa sürede tamamlamayı planlıyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, yaz aylarının başlaması ile birlikte il genelinde yol bakım, onarım ve asfalt kaplama çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Kılıç; “Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın daha rahat ve modern yollarda seyahat edebilmeleri için mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor. Ula İlçemizde yüzde 60’ı tamamlanan parke taşı döşeme çalışmalarımızı kısa süre içerinde tamamlayacağız. İl genelinde Büyükşehir Belediyemizin yetki ve sorumluluğunda bulunan yolları daha güvenli ve modern hale getirmek için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.