Meclis Canlı

Büyükşehir Ekipleri Kar Mesaisine Hız Verdi


18.01.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, etkili olmaya başlayan kar yağışından vatandaşların olumsuz şekilde etkilenmemesi için çalışmalarını hızlandırdı

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, Menteşe İlçesi Yılanlı Mevkii, Kavaklıdere İlçesi, Seydikemer’in Yaylaceylan, Temel, Seki, Kayabaş, Doğanlar, Çobanisa, Karaçulha, Eldirek Mahalleleri ve Köyceğiz İlçesi Otmanlar Mahallesinde karla mücadele ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, bu bölgelerde hava koşullarının gerektirdiği şekilde kış lastiği ve zincir kullanmayarak zorlanan araç sahiplerine belediye ekiplerinin yardımcı olduğunu belirtti. Kılıç; “Ekiplerimiz tüm gün boyunca mesai saati gözetmeksizin görev yerlerinden ayrılmadan gerekli alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Şimdiye kadar yaklaşık olarak Kavaklıdere Bölgesi’nde 30, Menteşe Yılanlı Mevkiinde 30, Seydikemer’de 30 ve Köyceğiz’de 15 km’lik yolda karla mücadele çalışması yapıldı.  7 greyder, 2 kar küreme ve tuzlama aracımızla ekiplerimiz 7/24 çalışmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın zor durumda kalmamaları için kış lastiği ve zincir kullanımı gibi önlemleri almalarını önemle rica ediyoruz.” dedi.