Meclis Canlı

Büyükşehir Ekipleri Güvenli Yollar İçin Yatağan’da


12.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, güvenli ve modern yollar için Muğla İli genelinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Muğla İli genelinde yetki ve sorumluluk alanında bulunan yolların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 2015 yılı içerisinde yapımı planlanan asfalt kaplama programı kapsamında ekipler, Yatağan İlçesinde çalışmalarına başladı. Yatağan İlçesi Kırıkköy, Hacıevler, Çakırlar, Hisarardı, Çukuröz ve Nebiköy mahallelerinde toplam 16.5 kilometre yolun asfalt kaplamasının yapılması için ekipler özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Muğla İli genelinde Büyükşehir Belediyemizin yetki ve sorumluluk alanında bulunan yolları daha güvenli ve konforlu bir hale getirmek için ekiplerimiz özveriyle çalışıyor. Yatağan İlçesinde başlattığımız yol bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında 16.5 kilometre asfalt kaplama yapılması planlanıyor.”