Büyükşehir Ekipleri Güvenli Yollar İçin Seydikemer’de

02.07.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, yol bakım, onarım, genişletme ve heyelan temizliği çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kış aylarında yağışlardan dolayı zarar gören yolların bakım ve onarımlarını sürdürürken asfalt kaplama öncesi alt zemin düzeltme çalışmaları da devam ediyor. Ekipler, Seydikemer İlçesi Kayabaşı ve Yayla Eldirek Mahallelerinde, yollara asfalt kaplama öncesi gerekli büzlerin konulması, hendeklerin temizlenmesi ve alt temel malzeme ile serilmesi ve sıkıştırılması yapım işlerini tamamladılar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ekiplerimiz, vatandaşların daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için Muğla İli genelinde Büyükşehir Belediyemizin sorumluluk ve yetki alanında bulunan yollarda bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.”