Büyükşehir Ekipleri, Daha Güvenli Yollar İçin Çalışıyor

04.04.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde daha güvenli ve modern yollar için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kış aylarında yoğun yağışlar nedeniyle bozulan ve göçmeler meydana gelen yollarda çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Menteşe İlçesi Algı Mahallesinde ve Dalaman İlçesi Gürköy-Kayadibi Mahallelerinde yağışlar nedeniyle bozulan yolların bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor. Kısa süre içerisinde tamamlaması planlanan yol bakım ve onarım çalışmaları ile vatandaşlar daha güvenli bir şekilde seyahat edebilecekler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, il genelinde kış aylarında yoğun yağışlar nedeniyle bozulan yollarda ekiplerin özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Kılıç; “Ekiplerimiz, Menteşe ve Dalaman ilçelerimizde bozulan yoların bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Muğlamıza yakışır güvenli ve modern yollar için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.