Büyükşehir Düğerek’te Asfalt Çalışmalarına Başladı

21.09.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi bir çok mahallede yürüttüğü asfalt çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı 2016 yılı içerisinde hedeflenen çalışmalar kapsamında bir çok mahallede yürüttüğü asfalt kaplama çalışmalarına Düğerek Mahallesi’nde devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri program kapsamında Menteşe-Düğerek Mahallesi girişinde bulunan 3 kilometrelik yolda sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu hakkında yaptığı açıklamada; “2016 yılı içerisinde belirlediğimiz hedefe ulaşmak için ekiplerimiz ara vermeden çalışmalarına devam ediyor.Ekiplerimiz halkımızı Muğla’mıza yakışan yollara kavuşturabilmek için büyük bir itina ve dikkatle çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi.