Büyükşehir, Deniz Taşımacılığı İle İlgili Denetimlerine Başladı

16.03.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yolcu taşımacılığı yapan teknelere yönelik ruhsat ve çalışma esasları konusundaki denetimlerinin ilkini Ula İlçesi Akyaka Mahallesi Kadın Azmağı’nda gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik Deniz ve Kıyı Tesisleri Şube Müdürlüğü ve Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından koordineli olarak gerçekleştirilen denetimlerde, tekne donatan ve işletenlerinin yaklaşan turizm sezonuna hazır olarak girmeleri için ruhsatlandırma, çalışma esasları ve denetim konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik Deniz ve Kıyı Tesisleri Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bu denetimler ile Muğla’yı ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin iyi bir tatil geçirmesi ve tekne donatan ve işletenlerinin sezonu sorunsuz geçirmeleri için yapıldığını ve Büyükşehir Belediyesi tarafından ruhsatlandırılmış teknelerin için bu denetim ve bilgilendirmelerin yıl boyunca devam edeceğini bildirdiler.