Büyükşehir Datça-Yaka’da asfalt çalışmasını tamamladı

09.09.2022

İl genelinde kırsal mahallelerin yollarını yenilemeye ve genişletmeye devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, Datça’da çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ekipler Yaka Mahallesi’nde asfalt çalışmasını tamamladı.

Vatandaşların güvenli ve modern yollarla seyahat etmeleri için çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sorumluluk alanlarındaki yollarda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kış mevsimi gelmeden önce yol çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi özellikle Datça’da yol yenileme projelerine devam ediyor. Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediyesi, Datça İlçesi Yaka Mahallesi’nde asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından tamamlanan Yaka Mahalle yolu çalışmaların ardından yeni görünümüne kavuşarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Öte yandan Datça’nın Mesudiye, Reşadiye ve Hızırşah yol güzergahı üzerinde asfaltlama çalışmaları devam ediyor.