Büyükşehir, Çocuklara Spor Yapma İmkanı Sağlıyor

15.07.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen yaz spor kurslarına Gölcük Mahallesindeki çocukların da katılımları sağlanıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı, Gölcük Mahallesindeki 30 kişilik öğrenci grubunun Düğerek Sosyal Tesislerine ulaşımlarını gerçekleştirerek yaz spor kurslarına katılımını sağlıyor. Yaz spor kurslarına katılan öğrencilere, Salı ve Perşembe günleri uzman eğitmenler tarafından temel jimnastik, voleybol ve satranç eğitimleri veriliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Merkeze uzak mahallelerimizde yaşayan çocuklarımızın sportif ve sosyal aktivitelerden daha fazla yararlanabilmeleri için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.”