Merhaba, belediyemizin birinci yılında gerçekleştirdiği hizmet ve projelerden oluşan bilgilendirme sunumunu indirmek için lütfen tıklayınız.
Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak, Dalaman, Datça, Kavaklıdere, Köyceğiz, Menteşe, Seydikemer, Ula ve Yatağan ilçelerinde, çevresel gürültü denetimleri kapsamında yetkili kurum olarak görev yapmaktayız.
Eğlence yerleri, işletmeler ve benzeri kaynaklardan kaynaklanan çevresel gürültüye ilişkin şikâyetlerinizi, 7 gün 24 saat boyunca hizmet veren 444 48 01 Çağrı Merkezimiz üzerinden bize iletebilirsiniz.
Gelen başvurular, ilgili birimlerimizce kayıt altına alınarak değerlendirilmekte ve gerekli denetimler yapılmaktadır.
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 2021 yılında kurulan çok sesli çocuk korusu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinleri çerçevesinde ilk konserini verdi.
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 2021 yılında kurulan çok sesli çocuk korosu ilk konserini verdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde Yıldız Kenter Sahnesinde düzenlenen konsere yoğun katılım oldu. Büyükşehir Belediyesi çok sesli çocuk korosu yaklaşık 1 saat 30 dakika konser verdi. Konserde çocuk şarkıları seslendirildi. Veliler ve katılımcılar tarafından çocuk korosu ayakta alkışlandı.