Meclis Canlı

Büyükşehir, “Çevre Dostu Muğla” İçin 13 İlçeyle El Ele


04.12.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Hedefimiz Bir Muğla Bir” sloganı doğrultusunda İlçe Belediyeler ile birlikte çalışmalar yapmaya ve projeler üretmeye tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından “Çevre Dostu Muğla” için 13 İlçe Belediyesinin temsilcileri ile koordinasyon ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda, çevre ve deniz kirliliğinin önlenmesi, teknelerden ve kıyılardan atık toplanması, katı atıkların düzenli depolanması, hafriyat atıklarının bertarafı, 1. Sınıf Gayri Sıhhı Müessese (GSM) Ruhsatlarının, akaryakıt istasyonları ve otopark ruhsatlarının verilmesi konularında il genelinde yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılması planlanan çalışmalar değerlendirilerek görüş alışverişinde bulunuldu.



“Çevre Dostu Muğla” için düzenlenen koordinasyon ve bilgilendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Aylin Giray, ilçe belediyeler ile “Hedefimiz Bir Muğla Bir” sloganı doğrultusunda gerçekleştirilen toplantının önemine değinerek, Muğla ilinin ihtiyaçları ve sorunlarının paydaş çalışmalar ile giderilebileceğini söyledi.