Büyükşehir Bodrum'da yol çalışmalarını sürdürüyor

27.06.2022

İl genelinde kırsal mahallelerin yollarını yenilemeye ve genişletmeye devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum ilçesine bağlı Mumcular, Yazı ve Yeniköy Mahallelerinde yaklaşık 14 kilometre uzunluğunda asfalt çalışmasını tamamladı.

Vatandaşların güvenli ve modern yollarla seyahat etmeleri için çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sorumluluk alanlarındaki yollarda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi Bodrum ilçesine bağlı Mumcular, Yazı ve Yeniköy Mahalle yollarında asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun mesaisi sonucu tamamlanan yaklaşık 14 kilometrelik Mumcular, Yazı ve Yeniköy Mahalle yollarında çalışmaların ardından konforlu görünüme kavuşarak vatandaşların hizmetine sunuldu.