Büyükşehir, Bodrum’da Asfalt Çalışmalarına Hız Verdi

22.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının başlaması ve havaların düzelmesi ile birlikte asfalt kaplama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, zarar gören yolların bakım, onarım ve banket çalışmalarının ardından asfalt kaplama çalışmalarına hız verdi. Ekipler, Bodrum İlçesi Gürece-Akyarlar Mahallelerinde 10.1 km yolun 2. kat asfalt kaplama çalışmasını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç yapılan çalışmalar ile ilgili şunları söyledi; “ Havaların düzelmesi ile birlikte ekiplerimiz, yol bakım ve asfalt kaplama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.  Bodrum İlçemizde 10.1 km yolda asfalt kaplama çalışmalarını tamamlayan ekiplerimiz, Muğla İli genelinde belirlenen asfalt kaplama programı dahilinde çalışmalarını sürdürüyor.”