Meclis Canlı

Büyükşehir Bin 325 Mezarlık Alanını Temizledi


27.06.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, yetki ve sorumluluğunda bulunan mezarlık alanlarının temizlik, ilaçlama, bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde yaklaşık 11 milyon 530 bin metrekarelik alandaBin 325 adet mezarlık alanının temizlik ve ilaçlama çalışmalarını tamamladı. Bin 325 mezarlık alanının temizlik ve ilaçlamasını yapan ekipler, mezarlıkların yapım, bakım ve onarım çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, “Mezarlık alanları bir kentin veya mahallenin özel alanları olup, bu alanların her türlü ihtiyaçları ile yakından ilgilenmekteyiz. Bu nedenle sosyal belediyecilik anlayışı ile yaklaşan Ramazan Bayramında vatandaşlarımızın, daha huzurlu ve gönül rahatlığıyla yakınlarının kabirlerini ziyaret etmeleri için mezarlık alanlarının temizlik çalışmalarını tamamlamışlardır. Mezarlık alanlarının bakım, onarım ve yapım çalışmalarına da devam ediyor. “ dedi.