Meclis Canlı

Büyükşehir Bilgilendirme Toplantısına Milas’ta Yoğun İlgi


21.10.2015

Büyükşehir Bilgilendirme Toplantısına Milas’ta Yoğun İlgi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milas ilçesinde muhtarların ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Günlüce, Seydikemer, Ortaca, Dalaman’dan sonra Milas’ta da Muğla Büyükşehir Belediyesi hizmetleri ve projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kurulduğu günden itibaren yaptığı hizmetler ve projelerinin anlatıldığı toplantıda Muğla Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları sunumlar eşliğinde Milas özelinde yapılanları ve Muğla genelinde yapılanları katılımcılara aktardı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas’ta yapılan çalışmalarda Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile koordineli çalıştıklarını, modern bir Milas yaratmak amacında olduklarını söyledi. Muhammet Tokat; “Muğla Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra Milas’ta yapılan hizmetlerin altında Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Milas Belediyesi’nin imzası var. Milas’ta kanalizasyon ve alt yapı çalışmalarını MUSKİ kısa sürede tamamladı. Büyükşehir Fen İşleri’de yollarda çalışmalar yürütüyor ve önümüzdeki yılın programında Milas’ta çalışmalar devam edecek. Milasımıza yakışır hizmetleri Büyükşehir Belediyemizle birlikte, tüm muhtarlarımızla hareket ederek çözüm odaklı yürütüyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet ve modern bir Milas yaratmak için çalışmalarımız var gücümüzle devam edecek.” dedi. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e ve Büyükşehir ekiplerine hizmetleri için ve düzenledikleri bilgilendirme toplantısından dolayı teşekkür etti.

“Muğla’yı Aldığımız Noktadan Daha İleriye Taşıyacağız”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmasından sonra başlayan hizmetlerinde önemli bir aşama kaydettiklerini, teşkilat şemasını tamamlayarak Muğla gibi geniş bir coğrafyada vatandaşlarına birçok alanda hizmet götürdüklerini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Ülkemizde son zamanlarda yaşanan olumsuz gelişmeler hepimizi derinden üzmektedir. Türkiye’nin her zamankinden daha çok birlikte olmaya, beraber olmaya kardeşçe yaşamaya ihtiyacı var. Ayrışmadan, kavga etmeden, kol kola girmeli, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizi daha ileri götürmek için çalışmalıyız. Muğla’da Büyükşehir Belediyesi olarak kurulduğumuz günden itibaren vatandaşlarımıza daha iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Hedefimiz1Muğla1 sloganımızda olduğu gibi bütün Muğla’da Büyükşehir Belediyesi olarak sevgi, hoşgörü, güleryüzlü hizmet anlayışıyla Muğla’yı aldığımız noktadan daha ileriye taşıyacağız.” dedi.