Meclis Canlı

Büyükşehir Belediyesi’nin Başarılı Sporcusu Arkas Forması Giyecek


16.09.2015

İzmir Arkas Spor Kulübüne transfer olan Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı sporcularından Kayra Süvarioğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Belediyesi alt yapısında voleybola başlayan, daha sonra Muğla Büyükşehir Belediyesi küçük takımında görev alan ve Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Milli Takım Gelişim Kampı’na davet edilen Kayra Süvarioğlu ve ailesi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

İzmir Arkas Spor’a transfer olan Kayra Süvarioğlu, başarılı bir kamp dönemi geçirdiğini söyledi ve ailesinin, Büyükşehir Belediyesi voleybol hocalarının desteğiyle voleybolda uzun süredir takip ettiği İzmir Arkas Spor’a transfer olduğunu söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, voleybola Muğla Belediyesi alt yapısında başlayıp kendisini geliştiren ve voleybolda söz sahibi bir takıma transfer olan Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcusu Kayra Süvarioğlu’nu kutladı ve başarılı sporcunun bundan sonra Muğla’yı en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün; “Genç bir nüfusa sahip Muğlamızda gençlerimizi yaz ve kış spor okullarında farklı branşlarda sporla buluşturuyoruz. Burada bir araya gelen ve usta eğitmenler ile birlikte spor yapma imkanı bulan gençlerimiz arasından Kayra gibi Muğlamızı ulusal ve uluslarası müsabakalarda ya da büyük kulüplerde temsil edecek başarılı sporcularımız da çıkacaktır. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak başarılı sporcularımıza her türlü desteği vermeye hazırız. Kayra’nın öğrenim hayatı ile birlikte, voleybolda da başarılı olacağına yürekten inanıyor, kendisine yeni kulübünde başarılar diliyorum.” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ziyarette Kayra Süvarioğlu’na plaket takdim etti. Ayrıca Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Kayra Süvarioğlu’nun ailesine ve voleybol hocalarına başarılı sporcudaki emekleri için teşekkür etti.