Büyükşehir Belediyesine Olan Borçlara Yapılandırma Fırsatı

03.07.2021

7326 Bazı Alacakların Yapılandırılması Kanunu kapsamında vadesi 30 Nisan 2021 tarihinden önce Büyükşehir Belediyesine borcu olan vatandaşlar borçlarını yapılandırabiliyor.

“7326 Bazı Alacakların Yapılandırılması Kanunu” kapsamında vadesi 30 Nisan 2021 tarihinden önce Muğla Büyükşehir Belediyesine borcu olan (Kira Borçları Hariç) vatandaşlara borçlarını yapılandırma fırsatı sunuldu.

Başvurular 31 Ağustos 2021 tarihine kadar devam ederken   İdari para cezalarında ilk taksit süresi içerisinde peşin olarak ödeme yapılması durumunda %25, ilk iki taksit süresi içerisinde peşin ödeme yapılması durumunda %12, 5 oranında indirim uygulanacak.  Yapılandırma başvuru noktaları olarak, Menteşe 1 No’lu Hizmet Binasında bulunan Büyükşehir Belediyesi Gelirler Şube Müdürlüğü, Bodrum Bitez Büyükşehir Binası, Fethiye Merkez MUSKİ Binası ve Marmaris Armutalan MUSKİ Binası olarak belirlendi.