Meclis Canlı

Büyükşehir Belediyesinden Kırsal Mahalle Yollarında İyileştirme Çalışması


21.03.2023


Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe, Milas, Kavaklıdere, Köyceğiz, Dalaman, Ortaca ve Bodrum ilçelerinin kırsal mahallerinde zemin iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan kırsal mahalle yollarında iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Ulaşımı kolaylaştırmak ve modern yollarda seyahat edilmesini sağlamak için çalışmalarını sürdüren ekipler bu kapsamda 7 ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

 

7 İlçede Mahalle Yolları Yenileniyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri sorumluluğu alanında bulunan kırsal mahalle yollarında zemin iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Milas’ın Kazıklı, Menteşe’nin Yerkesik, Algı, Yenice, Günlüce, Yemişendere,  Kavaklıdere’nin Nebiler, Köyceğiz’in Nebiler, Dalaman’ın Elcik Mahallelerinde ve Ortaca’nın Cumhuriyet Caddesinde yol onarım ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

 

Asfaltlama Çalışmaları Başlayacak

Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalar kapsamında Menteşe ilçesi  Günlüce’de 16, Yemişendere’de 8 km. zemin iyileştirme çalışması başlattı. Her iki mahallede hava koşullarının uygunluğuna göre asfaltlama çalışmasına başlayacak.